22@NETWORK BCN: Repensar el feminisme per una societat millor

El 22@Network BCN organitza el primer dinar  col·loqui de dones en valor de l’any amb motiu del Dia Internacional de  la Dona

Article de Irene Codina publicat a 22 Network.

Durant el Dia Internacional de la Dona, el 22@Network BCN va celebrar el primer dinar col·loqui del cicle Dones en Valor a l’Hotel Novotel, en què van assistir més de 90 persones.

Tot i que l’associació treballa els 365 dies de l’any per donar més impuls, visibilitat i reconeixement al paper de la dona al districte, ahir va ser una ocasió idònia per a reunir socis i sòcies per repensar el feminisme de la mà de la Gemma  Cernuda, CEO d’Ellas Deciden. 

D’acord amb la Gemma “el feminisme és l’oportunitat que tenim tots i totes per millorar el món  aconseguint una societat més justa i igualitària”. Concretament amb relació al món empresarial i dels negocis, la Gemma va incidir en la necessitat de pensar en els homes com “els nostres aliats, per a treballar conjuntament, perquè només des dels càrrecs de responsabilitat i decisió, podrem canviar les coses”.

És per aquest motiu que, tal com va explicar la Gemma, Ellas Deciden sorgeix de la necessitat d’incorporar  la perspectiva de gènere en tot el procés comunicatiu de les estratègies de  màrqueting i publicitat. Segons la Gemma, “si tot el procés comunicatiu, des del director fins el públic al qual està dirigit, és masculí, els missatges publicitaris i el màrqueting no ens interpelen”.

En aquest sentit, Cernuda va precisar que si bé les dones tenim un 80% del poder de compra, “ja no es tracta únicament d’una qüestió de negoci, sinó també implica una qüestió de reconeixement, des de la creació del missatge fins al públic que ha d’interpel·lar, i “que ens ha de permetre visibilitzar el paper de la dona i avançar envers la igualtat.”

2
gemma cernuda
1678779454901
entrevista2
entrevista-5
general
institucional2
gemma i susana2
totes-les-dones
2 gemma cernuda 1678779454901 entrevista2 entrevista-5 general institucional2 gemma i susana2 totes-les-dones
0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información sobre protección de datos

  • Responsable: Proveïdor d’Experiències Peix&Company S.L
  • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
  • Legitimación: Tu consentimiento
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
  • Plazo de conservación de los datos: Hasta que no solicites su supresión.
  • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.