Ellas Deciden amb el Bàsquet femení

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Ellas Deciden renoven el patrocini pel seu equip mini femení

Terrassa, 22 de gener de 2018

En la temporada 2017-2018, el Club de Bàsquet Sant Pere tindrà tres equips femenins en competició federada i gràcies a l’acord de col·laboració amb l’empresa Ellas Deciden, l’equip Mini portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i la Sòcia Fundadora de Ellas Deciden, Sra. Gemma Cernuda-Canelles.

En document adjunt, us facilitem una fotografia de l’equip abans del partit jugat aquest cap de setmana al Casal de Sant Pere de Terrassa.

La vinculació entre la família Cernuda-Canelles i el Club de Bàsquet Terrassa ja té una trajectòria de més de 25 anys de relació que ha permès i encara suposa la màxima aportació econòmica per a la promoció i subsistència del primer equip de l’entitat esportiva terrassenca amb més antiguitat de la ciutat.

Podreu trobar una breu descripció històrica del Club de Bàsquet Sant Pere a la nostra pàgina web. Us facilitem l’enllaç específic: http://www.cbsantpereterrassa.com/Club/historia.html El primer equip femení en els darrers 30 anys del Club, la tercera etapa en la creació d’equips femenins del Club de Bàsquet Sant Pere:

La temporada 1966-67, on el Sant Pere juga a Primera categoria de la Lliga Diocesana, el Sant Pere crea el seu primer equip femení, que serà l’embrió per consolidar el bàsquet femení a Terrassa, i el seu primer any obté bons resultats esportius amb un ascens de categoria.

Aquesta nova etapa del Sant Pere es consolida en el següent any amb la creació d’equips inferiors. El 1984 es viu un punt àlgid en el bàsquet egarenc coincidint amb la participació de la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Los Angeles als Estats Units d’Amèrica, obtenint la medalla de plata i demostrant una clara progressió tant a nivell europeu com mundial. Aquest fet es cabdal, ja que es registra un augment de la pràctica del bàsquet amb l’ampliació dels equips inferiors de tots els clubs de la ciutat. Aquest fet afecta directament al Sant Pere, que es consolida amb la creació de tres equips cadets i un juvenil femení. El senior continua jugant a Tercera categoria Catalana.

*****
Tant Gemma Cernuda-Canelles com la seva empresa; “Ellas Deciden” ,la 1a agencia de comunicació en femení del país ,han volgut impulsar i ajudar a que el 1er equip de basquet femení de la Hª del Club San Pere fos una realitat. Amb aquest nom també creiem que dona força a les nenes-noies perquè se sentin contentes de haver “decidit” ,tant elles com les seves famílies, que hi hagués un equip femení.

Desde Ellas Deciden dirigeixen i organitzen el Fòrum BCN Dona i Esport www.donaiesport.com fet que sintonitza molt amb la filosofia del Club i de fomentar la practica de activitat física de les nenes i adolescents.

Podeu trobar mes informació de Gemma Cernuda-Canelles, i del patrocinador Ellas Deciden al seu Blog; www.ellasdeciden.com i www.donaiesport.com .

 

 

 

 

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información sobre protección de datos

  • Responsable: Proveïdor d’Experiències Peix&Company S.L
  • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
  • Legitimación: Tu consentimiento
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
  • Plazo de conservación de los datos: Hasta que no solicites su supresión.
  • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.