Empresa en femení singular

L’estudi de l’experta en ‘branding’ femení Gemma Cernuda xifra en un 62% les emprenedores que afirmen que elles són el seu èxit

Celebrem el Dia Internacional de la Dona Emprenedora aquest dilluns de novembre, casualment el mateix dia que vaig signar les escriptures de la meva empresa ara ja farà 17 anys. Des de llavors el concepte d’emprendre ha canviat, el panorama emprenedor és molt diferent, molt més ric i divers. Els tipus d’empreses que avui dia es creen no tenen res a veure amb les de fa 17 anys. De fet el sol fet de tenir web ja era molt modern al començament del nou mil·lenni.

Coincidint les dues efemèrides i alimentant la nostra dèria de conèixer com som les dones, des d’Ellas Deciden hem fet un estudi per fer-nos una foto de què hi ha al darrere d’una dona emprenedora i què la mou. Ens n’han sortit set aspectes que anomenem: Els set perquès capitals (de l’emprenedora) són:

1. Busquen llibertat

Un 50% de les enquestades decideixen ser emprenedores per ser lliures i autònomes. La meitat ha valorat com a més important aquest aspecte. Després de seguida ve el projecte i el seu impacte. Però és interessant veure com les dones associen emprendre amb llibertat i autonomia en 1er terme.

 

2. No se senten víctimes

El 100% de les respostes diuen que tenen igual d’avantatges que inconvenients a l’hora d’emprendre pel fet de ser dones. Dada que també ens agrada molt de ressaltar perquè estem –estan– fartes del victimisme que a vegades se les atribueix. Evidentment que quan entren a nomenar alguns avantatges o inconvenients en citen i molts. Però la resposta directa de si tenen privilegis o marginació es negativa.

 

Llegir l’article sencer a ViaEmpresa.cat

 

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información sobre protección de datos

  • Responsable: Proveïdor d’Experiències Peix&Company S.L
  • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
  • Legitimación: Tu consentimiento
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
  • Plazo de conservación de los datos: Hasta que no solicites su supresión.
  • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.