Les dones decideixen el 80% de les assegurances

Article de Gemma Cernuda publicat a ViaEmpresa.cat

Aquesta vegada va de contractar assegurances, sentir-nos segures i decidir asseguradores. Aquesta dada -el 80%- no és sorprenent, ja que durant els 17 anys que portem investigant les dones i la seva relació amb els mercats, les marques i les diferents indústries sempre surt aquest meravellós nombre rodó. Aquest 80% és recurrent.

«Un 70% de corredors d’assegurances són homes i un 80% de les que els contracten són dones … alguna cosa falla, no?»

He participat en un esdeveniment de l’empresa d’assegurances Zurich a les seves oficines centrals a Barcelona. Karin Cassola, customer development manager de Zuric a Barcelona i promotora de la plataforma WIN (Women Innovation Network), va ser la meva amfitriona. Una entrevista va ser l’entorn per compartir molt contingut, regat d’anècdotes, exemples i aportacions que van enriquir cadascuna de les preguntes que Sonia Calzada, membre del Comitè de Direcció, em va anar llançant perquè poguéssim dibuixar una foto de com de necessària és la mirada femenina en tots els negocis, també en el sector de les assegurances. Aquestes són algunes conclusions de les meves aportacions:

  1. Elles decideixen: vaig compartir dades del poder de decisió de la dona; des del 80% del mercat fins a la recomanació d’una bona experiència una mitjana de 27 vegades o l’evidència que la xarxa és femenina. Vam veure com de pertinent és incorporar la mirada femenina en el disseny de productes, comunicació, conceptualització i venda. No només per un tema d’igualtat, que també, sinó per un tema de rendibilitat i de negoci que podem estar perdent sinó treballem en totes aquestes fases.
  2. Una queixa és un regal: i això és clau per poder reconnectar amb la clienta que ha tingut una mala experiència i a partir d’aquí construir una nova i millor relació, escoltar és imprescindible quan parlem d’entendre la dona i més en el sector de les assegurances perquè es barregen moltes variable per decidir. (…)

Pots llegir l’article sencer de Gemma Cernuda a ViaEmpresa.cat

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información sobre protección de datos

  • Responsable: Proveïdor d’Experiències Peix&Company S.L
  • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
  • Legitimación: Tu consentimiento
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
  • Plazo de conservación de los datos: Hasta que no solicites su supresión.
  • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.