Les Women Z canvien l’statu quo

Article de Gemma Cernuda publicat a ViaEmpresa.cat

Són noies de 13 a 24 anys conegudes amb el nom de Women Zeta – Generació Zeta– també Pivotals o Centennials- i representen el 30% de lo població del planeta.

Són activistes, curioses, feministes i molt decidides. No tenen por ni vergonya d’expressar la seva opinió, allò que els agrada i allò que els molesta de les marques i de la societat. No guarden tants protocols a l’hora de posicionar-se i no dubten a vincular-se a marques que tenen causa. Una causa que impacti en el seu entorn més immediat i que també els faciliti la vida. Marques que les expliquin.

Ja fa uns mesos que vam publicar quins són els 15 valors que les mouen. I segueixen sent els mateixos que les Marques -si volen connectar amb elles i guanyar-les com a clientes, prescriptores i fans- haurien de tenir en compte.

Aquesta vegada, però hem sortit al carrer i hem entrevistat 20 noies ZETES de Barcelona i ens ha constatat que efectivament es mouen per valors i que estan esperant que les marques les tinguin en compte. Compartim algunes dades i reflexions:

 1. Les marques són HIMNES per a elles: esperen himnes, no respostes. Això vol dir que volen marques que es mullin i que diguin en què estan a favor i per tant també amb què estan en contra.
 2. Cada marca ha de trobar la seva VERITAT. I ser molt conseqüent al donar suport a aquest valor i les accions al voltant d’aquest valor. Per tant així connectaran amb marques que tinguin causa. Marques amb impacte social.
 3. Marques que els proporcionin STATUS. El fet de parlar d’elles, recomanar-les. Usar-les o que estiguin a les seves converses diàries farà que se sentin part d’un STATUS que les explica i les fa pertànyer o no ser excloses. Per això les INFLUENCERS a qui segueixen sén part d’aquest status.
 4. Gasten poc perquè no tenen DINERS, però on inverteixen més és en APPS i en moda, sobretot roba. Les apps també són canals d’aprenentatge per a elles.
 5. Els preocupa molt la SALUT. Tant la seva com la de la seva família i el seu entorn. (…)

Llegir l’article sencer a ViaEmpresa.cat

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información sobre protección de datos

 • Responsable: Proveïdor d’Experiències Peix&Company S.L
 • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
 • Legitimación: Tu consentimiento
 • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
 • Plazo de conservación de los datos: Hasta que no solicites su supresión.
 • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.