Moltes felicitats FIBRACAT.TV

 

Neix Fibracat TV: dones i tecnologia

Impulsat per Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya, neix Fibracat TV, el nou canal de TDT en català, que oferirà uns continguts inèdits fins avui al panorama audiovisual, tant del nostre país com d’arreu del món.

Fibracat TV posarà en valor dos aspectes que marcaran el nostre futur immediat com a societat: d’una banda, l’empoderament femení, el paper de les dones a la societat, i la igualtat i la diversitat com a factors essencials de ciutadania i de convivència; i, de l’altra, la revolució tecnològica i els canvis socioeconòmics que generarà. Dones i tecnologia, tecnologia i dones, amb una visió des de Catalunya, però amb l’horitzó posat al món.

Una televisió innovadora i apte per tots els públics

Fibracat TV vol ser un mitjà atrevidament innovador en els seus formats, on entraran en escena les arts digitals i les noves tecnologies de comunicació social. La seva oferta audiovisual serà apte per a tots els públics, amb un codi ètic que obre els seus continguts a una àmplia audiència, de qualsevol gènere i edat, i que té per vocació el repte de tornar a apropar la televisió als adults joves, molts dels quals no veuen reflectides les seves inquietuds en els continguts lineals d’avui.

La presència de Fibracat TV serà simultània en streaming, a la carta a www.fibracat.tv i a la plataforma Fibracat Plus, i oberta a la interactivitat a través de les mateixes xarxes socials del mitjà.

Amb cobertura a tot Catalunya

A partir del dilluns, 1 de juny, Fibracat TV arribarà a més del 92% de la població de Catalunya. Per veure-la, no serà necessari resintonitzar el televisor, ja que ocupa el lloc on emetia RAC 105 TV.

L’emissió de la Fibracat TV serà totalment en català, amb un alt percentatge de programes de producció pròpia i originalTots els continguts s’emetran en HD, tant per la TDT com des d’Internet.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información sobre protección de datos

  • Responsable: Proveïdor d’Experiències Peix&Company S.L
  • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
  • Legitimación: Tu consentimiento
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
  • Plazo de conservación de los datos: Hasta que no solicites su supresión.
  • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.