Sopar de LA NIT d’ARED i Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2019

Ahir vam tornar-ho a fer. Vam asseure’n‘s a sopar , compartir , conèixer i créixer amb la FUNDACIO ARED
En un espai meravellós de l’Hospital de Sant Pau a BCN més de 200 persones; homes, dones, entitats, institucions, empreses, administració, voluntariat… vam sentir l’ànima d’Ared i vam reforçar els valors d’aquesta MARCA que cada vegada ens explica més: #Inclusio #Dona #formacio. Tancant l’any dels #25Anys vam estar encara més segurs i segures que només així podem construir un món millor on la solidaritat, la igualtat i la generositat siguin el motor de canvi.

Ser part del PATRONAT és un regal i responsabilitat que em fa créixer cada dia.
G R À C I E S per fer-nos costat i ajudar a tantes dones i famílies a recuperar la seva dignitat.

Sota el lema Dona Força a la integració, vaig adreçar les següents paraules a tots els assistents a aquesta gran iniciativa benéfica:

D’uns anys ençà, les violències masclistes, i especialment les violències sexuals, s’han situat al centre de les notícies, les xarxes socials i, fins i tot, de les festes majors dels nostres pobles i ciutats. Aquestes violències contra les dones, tradicionalment invisibilitzades, han sigut exposades públicament per les seves supervivents per denunciar un sistema patriarcal que ens oprimeix, ens silencia i ens mata. S’ha posat en evidència que el problema no són els espais públics, els locals d’oci o les festes populars, perquè aquestes violències masclistes també les patim als nostres llocs de feina i a casa.

Les violències contra les dones persisteixen any rere any, en una societat patriarcal que es resisteix a perdre un statu quo que situa les dones en una posició de desigualtat. Tot i això, les dones hem trencat el silenci i no farem ni un pas enrere. Diuen que una societat té els nivells de violència que pot tolerar i nosaltres hem dit prou. Ens hem alçat amb el crit de sororitat «jo sí que et crec, germana» perquè no hi ha cap altra resposta possible front aquest greu atac contra els Drets Humans.

Encara avui es fa imprescindible seguir treballant conjuntament i coordinadament amb la implicació de totes les administracions i agents socials per l’erradicació de totes les violències masclistes i la reparació de totes les supervivents.

Per últim, no volem acabar aquest manifest sense reconèixer la força, el coratge i la valentia de les dones, de les supervivents i de les que han estat assassinades, de les que han trencat el silenci i de les que lluiten dia a dia per fer-ho. Germanes, no esteu soles!

El moviment feminista és imparable i la nostra sororitat és la nostra força. Cridem juntes: si en toquen a una, ens toquen a totes!

 

NIT ARED

 

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Información sobre protección de datos

  • Responsable: Proveïdor d’Experiències Peix&Company S.L
  • Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios
  • Legitimación: Tu consentimiento
  • Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
  • Plazo de conservación de los datos: Hasta que no solicites su supresión.
  • Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.